Isobouw slimfix

Fiscaal voordeel met Dubokeurmerk-producten van IsoBouw

De EPS-producten van IsoBouw presteren uitzonderlijk goed op milieugebied. EPS bestaat voor 98% uit lucht, de productie vraagt de laagste energie-input, EPS isoleert duurzaam en het isolatiemateriaal is 100% recyclebaar.
Deze goede prestatie wordt nu ook bevestigd door Nibe. IsoBouw heeft door deze instantie diverse producten uit haar assortiment laten vergelijken met andere isolatieproducten. Het resultaat hiervan is dat de IsoBouw-producten worden beoordeeld als één van de beste dubokeuzes.
De volgende producten van IsoBouw zijn gecertificeerd met een Dubokeurmerk:
SlimFix dakelementen, de plat dak isolatieplaten ThermoTop en PolyTopHR Flex en het nieuwe gevelisolatiesysteem SlimFort.

Door het Dubokeurmerk wordt investeren in de toepassing van deze producten fiscaal aantrekkelijk. In het kader van de Milieu Investeringsaftrek (MIA) bestaat in 2013 voor opdrachtgevers de mogelijkheid de kosten voor deze isolatiematerialen in mindering te brengen op de fiscale winst (27% van de investering). Dit geldt zowel voor toepassing bij nieuwbouw als bij renovatiewerken. Meer info hierover is te verkrijgen via Agentschap.nl.