Een vlakke pan, waardoor het leggen gemakkelijk en toegankelijk is en uw werkzaamheden worden vereenvoudigd.
Het is een uniek model op de markt, 3-in-1 is de vernieuwing van de vlakke pan die de plaatsing opnieuw uitvindt. Omdat de pan gemaakt wordt op de productieplaats Ste Foy d’Argentière in het Rhône gebied, kan ze gebruik maken van de weerstand die de speciale klei van Ste Foy te bieden heeft. Om meer flexibiliteit te kunnen bieden, is het assortiment aan accessoires gelijk aan dat van de PLATE PRESSÉE 17×27 Ste Foy.DakpanCentrum Nederland
    • Revolutionair

      Met de perfecte visuele reproductie van drie vlakke pannen, is de NÉOPLATE een dakpan van het formaat 20/m². Door de volkomen nieuwe vorm vervangt de pan drie vlakke pannen. Eenmaal geplaatst is het effect van “vlakke pan” verbluffend.

Bijzonder aanpasbaar

Zowel uiterst geschikt voor de nieuwbouw als de renovatie, geeft de NÉOPLATE een traditionele uitstraling aan uw bouwwerk. Door het effect van “vlakke dakpan”, en het eenvoudig en snel kunnen leggen, kunt u de pan gemakkelijk bij de nieuwbouw of de renovatie gebruiken.

 

Volmaakt

De NÉOPLATE maakt gebruik van een van de beste kleisoorten in Frankrijk: de klei van de productieplaats te Ste Foy l’Argentière. De klei is beroemd door de uitzonderlijke mechanische weerstand en de legendarisch vorstbestendigheid en biedt door deze erg hoge kwaliteiten de producten een ongekende afwerking.

 

 

Wel leeg
Plaatsing Gekruist leggen
Zichtbaar gedeelte na plaatsing volgens catalogus 100 mm
Alleen lengte 270 mm
Alleen breedte 348 mm
Bruikbare breedte 348mm +/- 3,5mm
Eenheidsgewicht 2.7 kg
Nombre au m² 19.5
Franse DTU (document met standaardtechnieken) Non précisé
Productieplaatsen Ste Foy l’Argentière
Referentie dakpan 333
Ml panlatten/m² met indicatie van het zichtbaar gedeelte na plaatsing Gemiddeld zichtbaar gedeelte na plaatsing van 100 mm = 10 ml