monier

Inspiratie dankzij uitgebreid productoverzicht

Monier introduceert een brochure waarin het complete assortiment keramische dakpannen voor nieuwbouw, restauratie en renovatie zijn opgenomen. Daarnaast krijgen lezers informatie over betonnen dakpannen, productietechnieken,  daksysteem-componenten en isolerende dakelementen.

Het overzicht moet architecten, ontwerpers, aannemers, dakdekkers en consumenten inspireren de dakbedekking te kiezen die het best aansluit bij smaak en stijl. In de brochure toont Monier de variatie in sferen, stijlen en keuzes, aangevuld met technische details. Hierdoor krijgen lezers een complete indruk van de mogelijkheden voor dakbedekking.

Afstemming
Ook betonnen dakpannen, productietechnieken, daksysteem-componenten en isolerende dakelementen krijgen de aandacht. Monier vertelt dat alle producten op elkaar zijn afgestemd; van dakpannen tot daksysteem-componenten, van isolatiemateriaal tot zonne-energiesystemen. “Een dak is immers niet een verzameling losse onderdelen, maar een systeem dat perfect op elkaar moet aansluiten.”

Wakaflex
In de brochure komt onder andere de loodvervangende aansluiting Wakaflex aan bod, een dakaansluiting met twintig jaar waterdichtheid-garantie. Het milieuvriendelijke product vervangt aansluitingen bij opgaand metselwerk, kozijnen, schoorstenen en dakvensters, zonder gebruik te maken van lood. Opmerkelijk aan Wakaflex is dat het vervaardigd is uit hoogwaardig polyisobutyleen (PIB), dat volledig recyclebaar en flexibel is.

Bekijken
Geïnteresseerden kunnen de brochure bekijken in pdf-vorm. Daarnaast is de brochure aan te vragen door een e-mail te sturen naar infonl@monier.com.

Leave a Comment