MONIER INTRODUCEERT 20-JARIGE PRODUCTGARANTIE OP WAKAFLEX®

Geen enkel product ter vervanging van loden dakaansluitingen (opgaand metselwerk, kozijnen, schoorstenen, dakvensters…) is zo snel te verwerken en zo duurzaam als WAKAFLEX® van MONIER. WAKAFLEX® is zelf-vulkaniserend, zeer rekbaar en staat garant voor een uitstekende aansluiting. Bovendien is WAKAFLEX® vormvast, waterdicht en langdurig weerbestendig. En dat alles zonder dat u gebruik hoeft te maken van lood en het daarbij horende gereedschap. Zekerder van snelheid én van uithouding kan u niet zijn. Wij zijn er alvast zo zeker van dat wij vanaf nu 20 jaar garantie geven op WAKAFLEX®.

Vulkaniserend
Op plaatsen waar WAKAFLEX® overlappend wordt aangebracht, treedt vulkanisatie op. Hierdoor is de overlap perfect waterdicht. Verhittings-, las- of plakmiddelen zijn voltooid verleden tijd.

Perfect aan te vormen
WAKAFLEX® vormt zich op alle plaatsen naar de ondergrond. Aan de randen zijn extra butylkleefstroken aangebracht om de verwerking te vergemakkelijken en de eerste hechting te garanderen.

Vormvast en weerbestendig
De spanningsvrije metalen wapening loopt door tot aan de randen. Het materiaal blijft hierdoor strak aangesloten in alle richtingen en geeft wind en vocht geen kans tussen aansluiting en dakpannen te komen. Bovendien is WAKAFLEX® tot 50% in de lengte en 15% in de breedte rekbaar!

Snelle verwerking
De verwerking gebeurt zonder speciaal gereedschap. Een schaar en roller volstaan.

     

Leave a Comment