Nelskamp op de Bouwbeurs

Nelskamp dakpannen presenteert de Nibra grootformaat keramische dakpan model MS-5.

NibraMS5_2Grootformaat dakpannen hebben de toekomst, simpelweg omdat deze als enige kunnen concurreren met de betondakpannen.
Niet alleen de aanschaf, maar de verwerking is bepalend. De totaalprijs zorgt ervoor dat een project haalbaar is.
Het succes van de DS-5 en de F-7 modulair krijgt met de MS-5 een opvolger. De MS-5 onderscheidt zich door de vlakke golf en wordt daarom ook de 3-muldenpan genoemd.
Een traditioneel karakter is meegegeven en de grootte wordt, eenmaal ingedekt, onopvallend door de symmetrische verhouding. Het dak geeft daardoor een exclusief en rustig beeld. De MS-5 is ook in verband in te dekken om de belijning juist meer nadruk te geven. Voor de verwerking heeft het gebruik van de halve pan de voorkeur om bij hoekkepers en kilkepers voor het verminderen van zaagafval. Met de MS-5 zijn nog geen 6 pannen voor een vierkante meter benodigd. Nelskamp is er met de MS-5 opnieuw in geslaagd een strakke grootformaat keramische dakpan voort te brengen uit 100% westerwaldklei en zal deze pan medio 2007 op de markt brengen in de bekende veelheid aan kleurstellingen met alle keramische hulpstukken en worden hulpstukken op maat geleverd.

Nelskamp op de digitale snelweg.

Inzicht verschaffen in het uitgebreide assortiment dakpannen en kleuren, is voor een ieder van belang. Op de Bouwbeurs zal Nelskamp haar nieuwe internetsite op www.nelskamp.nl gaan presenteren. De zoekmachine leidt u eenvoudig naar de juiste keuze na opgave van enige selectiecriteria.
Al lange tijd wordt gevraagd naar en gewerkt aan de CAD gegevens van onze dakpanmodellen. Ook hier wordt het verlossende antwoord geboden en zijn de de digitale betanden in DWG/DXF en DRW formaat van de diverse dakpanmodellen te downloaden vanaf de nieuwe site.

Nieuw; de HOOGKRAAN, slimme daklogistiek..

Nelskamp_hoogkraan_plaatst_dakpannen_direct_op_dak_5-5Planning en logistiek op de bouwplaats worden steeds belangrijker,
zeker bij minder goede weersomstandigheden.
De inzet van de HOOGKRAAN heeft vele voordelen, omdat de dakpannen
direct vanaf de vrachtwagen gelost worden op het dak.
Ook het verminderen van de fysieke belasting is mede een taak van de toeleverancier. Met de HOOGKRAAN worden de dakpannen vanaf de meegeleverde daklorries op het dak ingedekt. De dakpannen worden daardoor nog maar eenmaal ter hand genomen.
Daarnaast worden de dakpannen vanaf de fabriek tot op het dak begeleid, waardoor de kans op breuk minimaal wordt.