zonnepanelen

Nieuw esthetisch daksysteem wint zonne-energie

 

Het WS23 zonne-energiesysteem is het eerste volledig geïntegreerde zonne-energiesysteem voor gevels en daken. Het systeem, dat onder meer bestaat op een op lei gelijkende dakpan, is specifiek ontworpen voor de esthetische markt.

 

Omdat deze het aanzicht van het huis te veel veranderen, maakt WS23 zonne-energie voor een breed publiek aantrekkelijk.

Direct op standaard panlat

WS23 vormt een uitgekiende combinatie van zonne-energie en dakbedekking. Het product combineert esthetiek met waterdichtheid en energieopwekking en valt op door de zeer eenvoudige installatietechniek. Het WS23 zonne-energiesysteem wordt rechtstreeks gelegd op een standaard panlat, zonder kostprijsverhogende onderconstructie.

Naadloze aansluiting

Het systeem wordt aangeboden in combinatie met de Kingston dakpannenlijn. Deze complete dakpannenlijn is speciaal voor WS23 ontwikkeld, waardoor een naadloze aansluiting gegarandeerd is.

De Kingston dakpan combineert de schoonheid van een lei met het leggemak van een dakpan. De minimale dikte en de structuur van de dakpan zorgen ervoor dat deze de natuurlijke uitstraling heeft van een lei.

Sterk en recycleerbaar

De dakpan wordt gemaakt van Stonetex: een zeer sterk materiaal dat wordt geproduceerd met weinig energie uit nagenoeg onuitputtelijk bronnen, namelijk natuursteen, carbon en additieven. De Kingston dakpannen zijn volledig recycleerbaar.

Compleet met alle toebehoren

Het systeem wordt compleet geleverd met nokvorsten, broekstukken, gevelpannen etc. Omdat de juiste combinatie van zonnepanelen en omvormer is essentieel voor een maximale opbrengst, biedt Synroof eveneens de mogelijkheid om standaard zonne-energie pakketten af te nemen.

Voorbeeldwoning

Het bedrijf heeft een woning gebouwd waarop de dakpannen zijn toegepast, zodat een complete beleving kan worden gecreëerd. Voor architecten worden er projectbezoeken georganiseerd.