Ubbink introduceert vier innovaties voor het dak!

Universele Ubiflex dakdoorvoerpan 15°-55° biedt een oplossing voor 98% van de toepassingen (hellingshoeken). Deze unieke pan, inclusief schaal, is geschikt voor iedere gewenste hellingshoek tussen de 15°-55° en voor ieder type pan. U heeft geen voorraad meer nodig van diverse pannen, u heeft dus altijd de juiste dakdoorvoerpan. Deze pan is geschikt voor ieder type dakdoorvoer ø125-ø131 en blinkt uit in installatiegemak!
De Universele Ubiflex dakdoorvoerpan 15°-55° is medio juli 2013 verkrijgbaar.

Kompakt Schoorsteen 2.0 is de nieuwe, universele verzamelkap voor rookgas- en ventilatieluchtsystemen en rioolontspanning. Deze schoorsteen biedt een oplossing voor alle dakhellingen (15°-55°); one type fits all! De nieuwe schoorsteen is niet alleen eenvoudig te monteren, maar levert u ook tijdbesparing op door de haakse doorbreking van het dak. De bevestigingsmethode is altijd dezelfde met dezelfde sparing, ook bij een steile dakhelling. De Kompakt Schoorsteen 2.0 heeft een geïntegreerd indekdeel, is geschikt voor alle pannen en gegarandeerd waterdicht. De moderne en fraaie vormgeving maakt van deze schoorsteen een eigentijdse topper!
De Kompakt Schoorsteen 2.0 is medio juli 2013 verkrijgbaar.

WaterpRoof Plakplaat De Ubbink WaterpRoof Plakplaat is een universele plakplaat, die speciaal is ontwikkeld voor de dakdoorvoer op het platte dak met een PVC, EPDM of bitumen dakbedekking. Niet-waterdichte aansluitproblemen zijn nu opgelost. De geïntegreerde folie in de plakplaat zorgt voor een 100% waterdichtheid. Deze plakplaat verwerkt makkelijker dan een traditionele oplossing; de geïntegreerde PVC, EPDM of bitumen dakbedekking aan de plakplaat kan eenvoudig worden verwerkt met behulp van een heteluchtföhn of EPDM lijmsysteem. Reinigen of voorbehandelen met primer is overbodig. Er hoeft geen rozet gesneden te worden, deze is immers al met de plakplaat verbonden.
De WaterpRoof Plakplaat is medio april 2013 verkrijgbaar.

Ubiflex Ribbel is speciaal ontwikkeld voor dakpannen en gegolfde dakbedekkingen. De vertrouwde loodvervanger Ubiflex heeft een extra mechanische bewerking ondergaan. Het materiaal is al voor u ‘opgerekt’ en voorgevormd. De ribbels bieden u de mogelijkheid om nog eenvoudiger én sneller waterdichte aansluitingen te maken op dakpannen en (sterk) gegolfde dakbedekkingen. Ubiflex Ribbel drukt u, zonder plaklaag, snel en eenvoudig in vorm! Ook op vochtige, stoffige, zandige of vervuilde pannen/golfplaten!
Ubiflex Ribbel is per 1 februari 2013 verkrijgbaar.

Voor meer informatie