ABC  MODENA11 , Flachdach model dakpanmodel

Projectdakpan

Image
  • Afmeting

# per m2: 11,4 – 12,3 stuks

latafstand: 34 – 36,5 cm

werkende breedte: 23,5 – 24 cm

wateropname: <3% (!)

 

  • specificaties

gewicht: 40,5 kg per m2

gewicht: 3,5 kg per stuk

minimale dakhelling: 18°

Enkele voordelen met deze Modena 11 dakpan van ABC. 1. Dubbele zijsluiting. 5 mm variabel 2. Dubbele kopsluiting. 25 mm variabel 3. Voorbereiding voor schroefgat. Bij het verankeren van haken en schroeven waar extra hoge stormvastheid gewenst is. ABC dakpannen

ABC Modena 11   Kleuren

ABC Modena 11  REFERENTIES

ABC  HULPSTUKKEN

Aantrekkelijk geprijsd

Door zijn grote formaat en aantrekkelijke marktprijs is de Modena een uitstekend panmodel voor woningbouwprojecten. De pan is makkelijk en efficient te verwerken vanaf  11,4 stuks per vierkante meter waardoor ook de verwerkingskosten zeer laag blijven.

Lage wateropname

Bij ABC klinker maakt men gebruik van het zogenaamde Schieferton. Een kleisoort waarmee men keramiek maakt met een zeer lage wateropname. Deze lage wateropname van de keramiek geeft de dakpannen een aantal grote voordelen. De dakpannen zijn uitermate geschikt voor toepassing bij een flauwe dakhelling. De TG 10 kan worden toegepast tot 22 graden zonder extra voorzieningen.

Voorkom groen worden

Zeker zo belangrijk is dat mosgroei en algenaanslag minder grip krijgen op dakpannen naarmate de wateropname lager worden. Door de harde keramieksamenstelling heeft de dakpan van ABC een extreem lage wateropname waardoor ze minder last zullen hebben van groen worden.