Een strakke vlakke pan. De uitstraling van de Doule HP20 is uniek daar deze oogt als een bescheiden panmodel van 20st/m2 maar qua verwerking de voordelen geeft van het grote panmodel dat hij is. Met slechts 9st/m2 een goedkoop en snel verwerkbaar dakpanmodel.
Daarnaast zijn de fraaie rustieke kleuren een garantie voor een fraai strak dak.
DakpanCentrum Nederland
    • Vernieuwend

      De DOUBLE HP 20 komt voort uit de versmelting van twee pannen met zwak profiel tot een enkele pan. Deze grote vernieuwende techniek maakt het mogelijk de vormgeving van de pan met zwak profiel te verbinden met dezelfde snelheid van leggen als de grotere pannen. Deze 2-in-1 dakpan is het resultaat van verschillende technische aspecten, waardoor wij vinden dat de pan onontbeerlijk is voor de plaatsing en duurzaamheid van een dakbedekking.

Ingenieus

Eenmaal gelegd, benadert de DOUBLE HP20 de vormgeving van de vlakke pannen. Afkomstig uit de klei van Beauvais, biedt zij zowel de kwaliteit en de duurzaamheid van onze pannen met wel. Bovendien biedt de pan, dankzij de onzichtbare rand voor doorstroming en afvoer, een grote mate van waterdichtheid.

Volledig

De DOUBLE HP 20 is niet het enige dat het succes verklaart. De pan kan rekenen op een groot assortiment van accessoires om aan al uw behoeften en verlangens tegemoet te kopen. Geveldriehoeken, punten, zijkanten, nokpannen en nog vele andere accessoires die het prestatievermogen van de DOUBLE HO 20 vergroten, zodat u kunt profiteren van een mooie dakbedekking dat goede prestaties levert en lang meegaat.

 

Wel Dubbel
Plaatsing Gekruist leggen in vieren
Zichtbaar gedeelte na plaatsing volgens catalogus 225 – 250 mm
Alleen lengte 330 mm
Alleen breedte 460 mm
Bruikbare breedte 418 mm
Eenheidsgewicht 4.3 kg
Nombre au m² 9,5 (met een zichtbaar deel na plaatsing van 250 mm)
Franse DTU (document met standaardtechnieken) 40-211
Productieplaatsen St Germer de Fly
Referentie dakpan 209
Ml panlatten/m² met indicatie van het zichtbaar gedeelte na plaatsing met een zichtbaar deel na plaatsing van 237 mm: = 4,22 ml