De Panne S van het Franse Imerys is een traditioneel Nederlands model dakpan met verleidelijke lijnen. Een kleinere uitvoering van het dakpanmodel OVH als het ware. De Panne S heeft daarmee de uitstraling van een Oude holle pan ofwel ‘handpan’ met daarbij de aantekening dat deze wél over een kop en zijsluiting beschikt. Dakpannenkopen.nl
Klassiek…

De Panne S van het Franse Imerys is een traditioneel Nederlands model dakpan met verleidelijke lijnen. Een kleinere uitvoering van het dakpanmodel OVH als het ware. De Panne S heeft daarmee de uitstraling van een Oude holle pan ofwel ‘handpan’ met daarbij de aantekening dat deze wél over een kop en zijsluiting beschikt.

Vakmanschap…

Wij brengen tijdens de ontwikkeling van onze producten gemak en maximale veiligheid bij het leggen samen. De PANNE S biedt een hoog niveau van waterdichtheid.

Voor nieuwbouw en renovatie

Met een adequaat assortiment aan accessoires is de pan al snel een standaardmodel bij nieuwbouw en renovatie. Een groot assortiment aan kleuren maakt dat het dak perfect in uw omgeving past. Het assortiment aan accessoires is overigens vergelijkbaar met haar grote zuster, de DOUBLE PANNE S.

 

Wel Simpel
Aanbevolen manier van verwerken Recht leggen
Latafstand volgens catalogus 275 mm
Totale lengte dakpan 342 mm
Totale breedte dakpan 232 mm
Werkende breedte 190 mm
Gewicht per pan 2.3 kg
Stuks per m² 20
Franse DTU (document met standaardtechnieken) 40-21
Fabriek Wardrecques
Referentie dakpan 323
Ml panlatten/m² met indicatie van het zichtbaar gedeelte na plaatsing Zichtbaar gedeelte na plaatsing van 275 mm: = 3,63 ml
Brochure downloaden

Brochure downloaden