De ARTOISE is een dubbele dakpan met zwak profiel die geheel en al het noordelijke karakter in zich draagt. Dankzij het ontwerp van kleine, puntige pan, zal het dak van uw huis prima in de traditionele bouwkunst in uw omgeving passen. Bovendien is het leggen van de dakpan economisch gunstig omdat er 10 per m2 in gaan.DakpanCentrum Nederland
EEN DAKPAN MET HISTORISCHE KENMERKEN

De ARTOISE is een dubbele dakpan met zwak profiel die geheel en al het noordelijke karakter in zich draagt. Dankzij het ontwerp van kleine, puntige pan, zal het dak van uw huis prima in de traditionele bouwkunst in uw omgeving passen. Bovendien is het leggen van de dakpan economisch gunstig omdat er 10 per m2 in gaan.
Ardoise Zilver Zwart Glans Rood Terre d’Amarante Gevlamd Rustiek
In de beste traditie…
De dakpan is absoluut traditioneel, aangezien het ontwerp dat gebruikt wordt uit de bouwkunst van de noordelijke regio stamt.

De vernieuwende techniek

De ARTOISE is een dakpan met sterk profiel (10 stuks/m²) met hetzelfde profiel als twee traditionele daken uit het Noorden. De pan kan gemakkelijk geplaatst worden met recht of gekruist leggen.

Een perfecte waterdichtheid

Een optimale waterdichtheid wordt verkregen door de dubbele wellen, dubbele bedekkingen en de kronkelende ribbels tegen doorloop aan de zijkanten.

     

Plaatsing Recht of gekruist leggen
Zichtbaar gedeelte na plaatsing volgens catalogus 264 (SGF 261)
Alleen lengte 321 mm
Alleen breedte 426 mm
Bruikbare breedte 389 (SGF 390) mm
Eenheidsgewicht 4.3 kg
Nombre au m² 10
Franse DTU (document met standaardtechnieken) 40-21
Productieplaatsen St Germer de Fly, Wardrecques
Referentie dakpan 220
Ml panlatten/m² met indicatie van het zichtbaar gedeelte na plaatsing – Zichtbaar deel na plaatsing van 264 mm: = 3,78 ml