De dakpan HP 10 Huguenot is een pan met sterk profiel en met vlak zichtbaar gedeelte na plaatsing. De HP 10 Huguenot is een terracotta dakpan die gemaakt wordt in Frankrijk, zoals alle pannen van de firma Imerys. Zij wordt in onze productieplaats te St Germer de Fly in Beauvais gemaakt en gebakken.DakpanCentrum Nederland
      • Buitengewoon

        De HP 10 Huguenot is een elegante en eenvoudige pan. De pan heeft een bijzonder glad uiterlijk en een fijne neus. Dit geslepen ontwerp geeft de dakbedekkingen een zeer zuiver uiterlijk.

Afgerond

Bij het nastreven van elegantie gaat de HP 10 Huguenot door tot alle details. De pan heeft een groot assortiment aan specifieke accessoires zodat elk dak een waar kunstwerk kan worden. De dakpan HP 10 Huguenot zorgt ervoor dat het gebouw een buitengewoon niveau van afwerking bereikt.

 

Ontwerp

De HP 10 Huguenot geeft uitdrukking aan uitgesproken moderne normen van vormgeving. Deze pan draagt haar steentje bij een hedendaagse kleur te verkrijgen die bijzonder mooi is bij nieuwe gebouwen. Dit element van het ontwerp— dat bijzonder in de mode is — heeft al meerdere streken verleidt tot het gebruik van de pannen, met name in de Île de France en de Grand Est.

Wel Dubbel
Plaatsing Gekruist leggen
Zichtbaar gedeelte na plaatsing volgens catalogus 310mm mini – 376mm maxi
Alleen lengte 460 mm
Alleen breedte 306 mm
Bruikbare breedte 268 mm
Eenheidsgewicht 4.3 kg
Nombre au m² 10 (met een zichtbaar deel na plaatsing van 376 mm)
Franse DTU (document met standaardtechnieken) 40-211
Productieplaatsen St Germer de Fly
Referentie dakpan 205
Ml panlatten/m² met indicatie van het zichtbaar gedeelte na plaatsing -zichtbaar gedeelte na plaatsing van 310 mm: = 3,22 ml – het gemiddelde zichtbare gedeelte na plaatsing van de dakpan is 343 mm: = 2,91 ml – het maximaal zichtbare gedeelte na plaatsing van de dakpan is 376 mm: = 2,66 ml