De dakpan OMEGA 10 Ste Foy is een grote pan met een sterk profiel, die wordt gemaakt te Quincieux en te Ste Foy l’Argentière in de Rhône streek. De unieke stijl van de dakpan komt door de ruime overlapping en het scherpe verschil tussen welving en vlak deel. Hierdoor is de pan aantrekkelijk bij een groot publiek, dat op zoek is naar een romaanse stijl pan voor een lage prijs.DakpanCentrum Nederland
    • Bestand tegen alle beproevingen!

      De eerste terracotta dakpan van het merk NF Montagne met de hoogste mechanische weerstand die op de markt te krijgen is, biedt een nieuw uiterlijk voor plaatsing in weidse vlakten.

 

Maak uw keuze

Een groot aanbod van warme kleuren geschakeerd in rood, koperkleurig, bruin en pasteltinten. Deze acht kleurschakeringen zullen u zeker verleiden.

 

Een gerenommeerde stijl

De plaatsing is heel gemakkelijk en de pan biedt een speling bij het leggen waardoor alle soorten daken in aanmerking komen, zowel nieuwe als gerenoveerde. Het grote assortiment aan specifieke accessoires en stijlen (zoals de lage nokpannen of nokvorsten) versterken de romaanse stijl van het dak.

Wel Dubbel
Plaatsing Recht leggen
Zichtbaar gedeelte na plaatsing volgens catalogus 400 mm ± 10 mm
Alleen lengte 495 mm
Alleen breedte 305 mm
Bruikbare breedte de 220 mm à 245 mm
Eenheidsgewicht 4.8 kg
Nombre au m² 10 (met een zichtbaar deel na plaatsing van 400 mm)
Franse DTU (document met standaardtechnieken) 40-21
Productieplaatsen Quincieux, Ste Foy l’Argentière
Referentie dakpan 104
Ml panlatten/m² met indicatie van het zichtbaar gedeelte na plaatsing – Minimaal zichtbaar gedeelte na plaatsing van 390 mm = 2,56 ml – Gemiddeld zichtbaar gedeelte na plaatsing van 400 mm = 2,50 ml – Maximaal zichtbaar gedeelte na plaatsing van 410 mm = 2,44 ml