De dakpan ALPHA 10 Ste Foy is een pan met sterk profiel van terracotta. De pan behoort tot de familie van de vlakke pannen met wel. De pan wordt gefabriceerd in de productieplaats te Sainte Foy l’Argentière in de Rhône streek.DakpanCentrum Nederland
    • Getalenteerd

      De dakpan ALPHA 10 Ste Foy verzekert een moderne lijn met een harmonieus uiterlijk en met een schuin afgewerkte neus. Zij is zowel geschikt voor daken van nieuwe gebouwen als voor renovatie.

      

 

Vereerd

Door de afmetingen van de ALPHA 10 Ste Foy en het gemak waarmee de pan gelegd kan worden, wint zij steeds meer aan populariteit. De pan wordt niet alleen in de eigen regio gebruikt, maar verovert ook nieuwe gebieden. Voortaan worden de dakbedekkingen met ALPHA 10 Ste Foy gemaakt in de Rhône-Alpes, Bourgogne, Franche-Comté, Alsace, en tot aan de Île-de-France.

 

Oneindig

Als het succes van de dakpan ALPHA 10 Ste Foy voorbij de grenzen van de regionale grenzen gaat, wordt ook de productiecapaciteit van de productieplaats in de Rhône streek overschreden. Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag en toch het transport te beperken, uit respect voor het milieu, neemt de productieplaats te Quincieux in de Rhône-Alpes de complete productie over onder de naam ALPHA 10 Ste Foy.

 

Wel Dubbel
Plaatsing Gekruist leggen
Zichtbaar gedeelte na plaatsing volgens catalogus 330mm mini – 370mm maxi
Alleen lengte 455 mm
Alleen breedte 310 mm
Bruikbare breedte 270 mm
Eenheidsgewicht 4.4 kg
Nombre au m² 10.5
Franse DTU (document met standaardtechnieken) 40-211
Productieplaatsen Ste Foy l’Argentière
Referentie dakpan 200
Ml panlatten/m² met indicatie van het zichtbaar gedeelte na plaatsing -zichtbaar gedeelte na plaatsing van 330 mm: = 3,00 ml – het gemiddelde zichtbare gedeelte na plaatsing van de dakpan is 350 mm: = 2,86 ml – het maximaal zichtbare gedeelte na plaatsing van de dakpan is 370 mm: = 2,70 ml