De dakpan OMEGA 13 Ste Foy wordt in onze productieplaats te Sainte-Foy-l’Argentière (69) gemaakt. Het is kanaalpan met sterk profiel De OMEGA 13 Ste Foy is de moderne versie van de kanaalpannen die zo sprekend zijn voor de Rhône streek. De pan past dus op een natuurlijke wijze in de bouwkunst van het landschap voor nieuwbouw en renovatie. Het is een solide pan die bestand is tegen het lokale klimaat.DakpanCentrum Nederland
    • Ingenieus

      De OMEGA 13 Ste Foy herontdekt de traditionele canal-dakpan door de technische eigenschappen en het leggen te verbeteren. Door het unieke ontwerp van de OMEGA 13 Ste Foy kunnen veranderingen worden aangebracht. Inderdaad, bij de OMEGA 13 Ste Foy is het mogelijk de pannen dichter bij elkaar te leggen of juist iets verder uit elkaar te leggen, zowel in de hoogte als in de breedte. Vakmensen waarderen de hanteerbaarheid van de OMEGA 13 Ste Foy en de ingenieuze speling bij het leggen. De OMEGA 13 Ste Foy kan zich op uitstekende manier aanpassen aan de bijzonderheden van elk dak en kan op maat gelegd worden op een standaard dak. Alle technische eigenschappen van de pan blijven behouden ondanks deze kleine afwijkingen.

 

Natuurlijk talentvol

Men moet 13 OMEGA-pannen per m2 rekenen. De OMEGA 13 Ste Foy lijkt in alles op haar grote zus de de OMEGA 10 Ste Foy waarbij men 10 pannen per m² moet rekenen. Kleiner en minder hol dan de OMEGA 10 Ste Foy, de OMEGA 13 Ste Foy past zich sneller aan meer ingewikkelde daken aan.

Verankerd

De OMEGA 13 Ste Foy is beschikbaar in een groot assortiment van kleuren. De stijl en de keuze van de kleur komen voort uit het erfgoed van de Rhône streek en het is dan ook natuurlijk dat bij aanvraag van bouwvergunningen deze modellen worden goedgekeurd.